Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 02:31

Ζητείται λύση για τα τραπεζοκαθίσματα-Για αδικαιολόγητη καθυστέρηση του δήμου κάνουν λόγο καταστηματάρχες

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως ο δήμος δεν έχει λύσει ακόμη το θέμα των αδειοδοτήσεων για τα τραπεζοκαθίσματα με αποτέλεσμα να βεβαιώνονται πρόστιμα, εξέφρασαν οι καταστηματάρχες στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχει μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

IMG 0311

Στην Ημερίδα παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Βαγγέλης Γιαννουλάτος , ο οποίος δεσμεύτηκε να δει προσωπικά το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων –παρόλο που όπως είπε άπτεται των αρμοδιοτήτων της τοπικής κοινότητας- βάζοντας ωστόσο μια άλλη διάσταση αφού όπως είπε πρόκειται για ένα θέμα που χρήζει διαβούλευσης της τοπικής κοινωνίας.

«Χρειάζεται τεκμηρίωση και διαβούλευση όλων των φορέων που εμπλέκονται, μια διαβούλευση της τοπικής κοινωνίας γιατί πρέπει να γίνουν ρυθμιστικά κανονιστικά πλαίσια, πως πρέπει να δουλεύουν όλα τα καταστήματα, οι διελεύσεις, οι τροφοδοσίες, οι ένοικοι, όλοι. Ίσως δεν είναι η κατάλληλη εποχή να το κάνουμε αυτό στην έναρξη της σεζόν, και το λέω αυτό χωρίς να εκφράζω τη δημοτική αρχή αυτή τη στιγμή αλλά την προσωπική μου άποψη. Να κουβεντιάσουμε συνολικά θέματα. Ως Επιτροπή ποιότητας ζωής, σας δίνω υπόσχεση θα το κοιτάξω από αύριο το πρωί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννουλάτος, με τους καταστηματάρχες να ζητούν να βρεθεί άμεση λύση, αφού τα πρόστιμα θα συνεχιστούν χωρίς διακρίσεις...