Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Μαϊος 2015 17:00

Στην Πρέβεζα θα «δέσει» τη Δευτέρα το Aegean Odyssey

Όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και ημέρες το atpreveza (διαβάστε ΕΔΩ), το κρουαζιερόπλοιο Aegean Odyssey (μεταφέρει 276 επιβάτες -στην πλειοψηφία τους Βρετανοί, αλλά και ορισμένοι Αυστραλοί, Αμερικάνοι και Καναδοί- ενώ το πλήρωμα ανέρχεται σε 168 άτομα), θα «δέσει» αύριο, Δευτέρα 18 Μαϊου 2015, στην πόλη της Πρέβεζας.

Στην κρουαζιέρα με ονομασία «Η Ιερή πόλη του Βυζαντίου», το Aegean Odyssey ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη στις 11 Μαϊου και θα βρέθηκε διαδοχικά σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πάτμο, Αθήνα, Γύθειο. Το απόγευμα της Δευτέρας το πλοίο θα συνεχίσει το ταξίδι του σε Κέρκυρα, Ντουμπρόβνικ, Ραβένα για να φτάσει τελικά στη Βενετία, που είναι και ο τελικός προορισμός του.

c358f830fbd38a0eaaea96e31481e8ec L

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, οι ταξιδιώτες θα μεταφερθούν οδικώς στην Άρτα για να δουν τις εκκλησίες του 14ου αιώνα.

Σε επόμενη κρουαζιέρα με ονομασία «Ο Θεός δημιούργησε τα Νησιά Κορνάτι (Κροατία), το πλοίο θα «δέσει» και πάλι στην Πρέβεζα στις 12 Ιουλίου (και πάλι περιλαμβάνεται εκδρομή στην Άρτα), ενώ σε άλλη με ονομασία «Μεγάλο ταξίδι στους κλασσικούς πολιτισμούς» θα βρεθεί στο λιμάνι της Πρέβεζας στις 22 Αυγούστου.