Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2015 13:24

Στην Πρέβεζα "έδεσε" τη Δευτέρα το Aegean Odyssey

Στο Λιμάνι της Πρέβεζας "έδεσε" το πρωί της Δευτέρας το κρουαζιερόπλοιο Aegean Odyssey, το οποίο μεταφέρει 276 επιβάτες -στην πλειοψηφία τους Βρετανοί, αλλά και ορισμένοι Αυστραλοί, Αμερικάνοι και Καναδοί- ενώ το πλήρωμα ανέρχεται σε 168 άτομα.

IMG 0348

Στην κρουαζιέρα με ονομασία «Η Ιερή πόλη του Βυζαντίου», το Aegean Odyssey ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη στις 11 Μαϊου και βρέθηκε διαδοχικά σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πάτμο, Αθήνα, Γύθειο και Πρέβεζα.

IMG 0342

Το απόγευμα της Δευτέρας το πλοίο θα συνεχίσει το ταξίδι του σε Κέρκυρα, Ντουμπρόβνικ, Ραβένα για να φτάσει τελικά στη Βενετία, που είναι και ο τελικός προορισμός του.

IMG 0349

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, οι ταξιδιώτες μεταφέρθηκαν οδικώς στην Άρτα για να δουν τις εκκλησίες του 14ου αιώνα, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που παρέμειναν στην Πρέβεζα, επισκέφτηκαν το αρχαιολογικό μουσείο της Νικόπολης και στη συνέχεια περιηγήθηκαν στα στενά της Πρέβεζας.

 

Σε επόμενη κρουαζιέρα με ονομασία «Ο Θεός δημιούργησε τα Νησιά Κορνάτι (Κροατία), το πλοίο θα «δέσει» και πάλι στην Πρέβεζα στις 12 Ιουλίου (και πάλι περιλαμβάνεται εκδρομή στην Άρτα), ενώ σε άλλη με ονομασία «Μεγάλο ταξίδι στους κλασσικούς πολιτισμούς» θα βρεθεί στο λιμάνι της Πρέβεζας στις 22 Αυγούστου.