Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 00:31

Στρατής Βουγέλλης: «Αυτές είναι οι δικές μας κόκκινες γραμμές από τις οποίες δεν πρόκειται να κάνουμε χιλιοστό πίσω»

Κάλεσμα στον πρεβεζάνικο λαό να δώσει μαζικό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη δημόσια υγεία, την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα και να υπερασπίσει το δικαίωμά του αυτό, απευθύνει μέσω του atpreveza, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, Στρατής Βουγέλλης.

Ο κ. Βουγέλλης δήλωσε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα:

297x420 2015

«Καλούμε τους πολίτες της Πρέβεζας να δώσουν ΚΑΘΟΛΙΚΑ το μαχητικό τους παρών, την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα, στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Υγείας στην Πρέβεζα και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας, στην Πλ. Ανδρούτσου.

Με την παρουσία τους να διατρανώσουν τη θέλησή τους να αγωνιστούν για τη διάσωση και αναβάθμιση του νοσοκομείου της πόλης μας και των κέντρων υγείας του νομού μας, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες υγείας του πληθυσμού της περιοχής μας.

Ταυτόχρονα να στείλουν και ένα ηχηρό μήνυμα και στη νέα κυβέρνηση ότι θεωρούν ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ το δικαίωμά τους να έχουν όλοι , χωρίς όρους και προϋποθέσεις , ελεύθερη πρόσβαση σε δημόσιες , υψηλής ποιότητας ,δωρεάν υπηρεσίες υγείας , ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης.

Αυτές είναι οι δικές μας κόκκινες γραμμές από τις οποίες δεν πρόκειται να κάνουμε χιλιοστό πίσω.

Το συλλαλητήριο της Παρασκευής 12 Ιουνίου αποτελεί συνέχεια των δράσεων , κινητοποιήσεων , παρεμβάσεων που διοργανώσαμε όλα αυτά τα χρόνια και έρχεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο τόσο συνολικά για το δημόσιο σύστημα υγείας όσο και για το νοσοκομείο της πόλης μας αλλά και για τα κέντρα υγείας του νομού μας.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωσή μας».