Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 15:13

Πλατιά σύσκεψη σωματείων στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας την Τετάρτη στις 7μ.μ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Πρέβεζας καλεί τα εργατικά σωματεία, τις ενώσεις ΕΒΕ, τους αγροτικούς συλλόγους, τους συλλόγους γυναικών, τους συνταξιούχους και τους νέους των λαϊκών οικογενειών, τις επιτροπές ανέργων, τις λαϊκές επιτροπές από κάθε περιοχή της Πρέβεζας και κάθε μαζικό φορέα, σε πλατιά σύσκεψη την Τετάρτη 22 Ιούλη στις 7:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας (θα ακολουθήσει στις 9μ.μ. συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ μπροστά στο Δημαρχείο) με θέμα:

 Οι εξελίξεις στο κίνημα – οργάνωση της εργατικής, λαϊκής αλληλεγγύης


Στις δύσκολες στιγμές που περνά αυτήν τη στιγμή η εργατική - λαϊκή οικογένεια, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι γυναίκες, από την επίθεση που δέχονται από την ΕΕ, την κυβέρνηση και τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, θεωρούμε πρώτιστο καθήκον την οργάνωση του λαού ενάντια στην αντιλαϊκή λαίλαπα, ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια, για τη διεκδίκηση άμεσα από το κράτος, τους μηχανισμούς του και την εργοδοσία της εξασφάλισης της άμεσης πληρωμής των μισθών, των συντάξεων, του ταμείου ανεργίας, των επιδομάτων, για την προστασία όλων των ανέργων, την προστασία της υγείας, την ενίσχυσή της με ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό, την χωρίς εμπόδια πρόσβαση στα φάρμακα, εξασφάλιση σε όλους φαγητού, νερού, ρεύματος, μετακίνησης.

Είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να συγκροτήσουμε ΤΩΡΑ και χωρίς καμία καθυστέρηση Επιτροπές Αλληλεγγύης παντού! Σε δήμους, γειτονιές, σε εργοστάσια και βιομηχανικές ζώνες, σε κλάδους, σε σχολές, σχολεία, νοσοκομεία.

Να κυριαρχήσει η επαγρύπνηση. Να αποτρέψουμε με τις παρεμβάσεις μας και την αλληλεγγύη μας τις συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης του λαού. Οργανωμένα να απαντήσουμε στην επίθεση της εργοδοσίας, της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Κανένας μόνος του.

Οργανώνουμε - Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη παντού