Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 16:38

Ανήλικοι ήταν οι δράστες κλοπών σε γραφεία αγροτικών συνεταιρισμών στην Πρέβεζα

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη ανήλικου ημεδαπού, ο οποίος εμπλέκεται σε τρεις κλοπές από γραφεία αγροτικών συνεταιρισμών στην Πρέβεζα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΔ Πρέβεζας και στην οποία αναφέρεται:

«Σε συνέχεια του από 03-04-2015 Δελτίου Τύπου σχετικά με την εξιχνίαση κλοπών από γραφεία αγροτικών συνεταιρισμών στην Πρέβεζα και την ταυτοποίηση ενός 15χρονου ημεδαπού Ρομά ως δράστη, ανακοινώνεται ότι συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συνεργού του.

Πρόκειται για έναν 17χρονο ημεδαπό Ρομά, ο οποίος από κοινού με τον 15χρονο, νυκτερινές ώρες της 18/19-05-2014, αφού διέρρηξαν τρία γραφεία αγροτικών συνεταιρισμών στην Πρέβεζα, αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -180- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας».

Στο μεταξύ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, για κλοπή και παραβάσεις του ΚΟΚ.

Συγκεκριμένα, χθες (26-07-2015) το βράδυ στην Πρέβεζα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 45χρονος, όπου διαπιστώθηκε να έχει τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας άλλου αυτοκινήτου, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 28-12-2013 στο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων Κοζάνης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.