Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 19:16

Με 6 υπολογιστές παλάμης εξοπλίζεται η ΑΔ Πρέβεζας

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας υπέγραψε σύμβαση με την εταιρεία Space Hellas ΑΕ, για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του έργου «Υπηρεσία Αποµακρυσµένης πρόσβασης χρηστών Ελληνικής Αστυνοµίας».

Οι υπηρεσίας της εταιρείας αφορούν τον Εξοπλισµό, το Λογισµικό, τα ∆ίκτυα, τις Εφαρµογές. Θα δοθούν 198 υπολογιστές παλάμης (tablet), που χρησιμοποιούνται και στα οχήματα της Αστυνομίας, για κατάλληλη χρήση των υπηρεσιών της Ε.Α. και από αυτές η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας θα λάβει 6.

RIP HP_TouchPad_Pre_kai_isos_PC_Photo_7

Η Space Hellas A.E. έχει αναλάβει έργα στην Εθνική Τράπεζα, στη Microsoft Greece και σε άλλες εταιρείες ανάλογου βεληνεκούς και φήμης.

Ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας επιχειρήσεων, είτε ιδιωτικών είτε του δημοσίου. Χαρακτηριστικά έργα που έχει αναλάβει είναι ο εκσυχρονισμός και η αναβάθμιση του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για τις ανάγκες της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου δικαιοσύνης, παρέχοντας παράλληλα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Επίσης η παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών ταυτοποίησης και αναγνώρισης πολιτών (δακτυλοσκοπική εξακρίβωση), μέσω συστημάτων πανελλαδικής εμβέλειας που θα χρησιμοποιούνται σε σημεία εισόδου/εξόδου διαβατηριακού ελέγχου, στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, στις κατά τόπους διευθύνσεις αλλοδαπών και της Αστυνομίας.

Πρόσφατα έγινε και στόχος επιθέσεων από αγνώστους, λόγω των υπηρεσιών της στην Ε.Α.