Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 03:17

Οι Τσέχοι μαθητές επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Πρέβεζας

Την επίσκεψη της αντιπροσωπείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών από την Τσεχία, οι οποίοι έχουν κατασκηνώσει στους Αγίους Αποστόλους συνδυάζοντας τις διακοπές τους με περιβαλλοντικές έρευνες στην περιοχή δέχτηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης.

Τα παιδιά και οι δάσκαλοι ευχαρίστησαν τον κ.Μπαίλη για την βοήθεια που τους παράσχει ο Δήμος σε αυτά τα 20 χρόνια που ομάδες από την Τσεχία επισκέπτονται τους Αγίους Αποστόλους, έχοντας αποκτήσει στενές σχέσεις με την τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας να γίνονται ενέργειες για την συμφιλίωση και την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των λαών.

DSC06657

"Εμείς θα σας περιμένουμε πάντα με αγάπη και είμαστε πρόθυμοι να σας παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια" τόνισε ο κ.Μπαίλης ενώ τα παιδιά δήλωσαν πολύ ευχαριστημένα από την διαμονή τους στην πόλη και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν στους αρχαιολογικούς χώρους.

Εδωσαν μάλιστα την υπόσχεση ότι θα έρθουν και πάλι το επομενο καλοκαίρι συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που ξεκίνησε το 1982 με τον ερχομό των πρώτων Τσέχων επιστημόνων.