Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 14:27

Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις αρπαγών τσαντών από πεζές στην Φιλιππιάδα

Στα ίχνη 35χρονου ημεδαπού και στην ταυτόχρονη εξιχνίαση (4) περιπτώσεων αρπαγών τσαντών από ανυποψίαστες γυναίκες στην Φιλιππιάδα, οδήγησε η συστηματική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, η οποία περιλάμβανε ανάλυση του τρόπου δράσης και αξιοποίηση επιμέρους προανακριτικών στοιχείων.

Από τη διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 35χρονος, κατά το τελευταίο 20ημερο, χρησιμοποιώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής από τους τόπους των εγκληματικών πράξεων, προέβαινε σε αρπαγές τσαντών, αποσπώντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος διέπραξε τρεις αρπαγές τσαντών και μία απόπειρα, σε βάρος ηλικιωμένων πεζών γυναικών στην πόλη της Φιλιππιάδας, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των -980- ευρώ, κάρτες ανάληψης μετρητών, βιβλιάρια καταθέσεων καθώς και προσωπικά έγγραφα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 35χρονου για διακεκριμένες κλοπές, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.