Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 19:54

10.000 επιβάτες στην πτήση της easyJet "Λονδίνο-Άκτιο"

Μπορεί η υποδοχή της πρώτης πτήσης της Easyjet στο αεροδρόμιο του Ακτίου με μπουζούκι και συρτάκι να προκάλεσε πολλά και διάφορα σχόλια (δείτε εδώ), ωστόσο εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως η επιμονή και οι προσπάθειες των φορέων της Πρέβεζας και της Λευκάδας για την έλευση της easyjet στο Άκτιο, δικαιώθηκαν.

IMG 8719

Περίπου 10.000 επιβάτες από τον Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο ταξίδεψαν με την EasyJet από το Λονδίνο στο Άκτιο και αντίστροφα, σύμφωνα με τα όσα επισήμανε στο Atpreveza.gr ο υπεύθυνος τύπου της εταιρείας κ. Taddei.

«Αυξάνουμε σταθερά την παρουσία μας στην Ελλάδα όπου πρόσφατα προσθέσαμε 10 νέους προορισμούς. Από την έναρξη των πτήσεων προς και από την Πρέβεζα από τον Μάιο και μέχρι τα τέλη Αυγούστου έχουμε μεταφέρει περίπου 10.000 επιβάτες» τόνισε ο κ. Taddei σημειώνοντας μάλιστα πως τη φετινή σεζόν όλοι οι καλοκαιρινοί προορισμοί της Ελλάδας ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς για τους πελάτες της Easyjet.

Να σημειώσουμε πως οι πτήσεις της εταιρείας ξεκίνησαν στις 17 Μαΐου και μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως μέσα στο 2014 έγιναν δύο συσκέψεις στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Πρέβεζας για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την EasyJet , ενώ ανάλογες πρωτοβουλίες ανέλαβαν και τα Επιμελητήρια Πρέβεζας και Λευκάδας καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου.