Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 19:06

Ενημέρωση για το νέο ΕΣΠΑ στο Δήμο Πρέβεζας

Αναλυτική ενημέρωση για τις διαδικασίες υποβολής προτάσεων και ένταξης έργων στο EΣΠΑ 2014-2020 παρείχαν προς το προσωπικό του Δήμου Πρέβεζας, τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ηπείρου με επικεφαλής την κ.Παπανικολάου σε ευρεία σύσκεψη διευθυντών, προϊσταμένων , αρμόδιων υπαλλήλων και αιρετών του Δήμου που διοργανώθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης καλωσόρισε και ευχαρίστησε το κλιμάκιο της Περιφέρειας για την παρουσία του ενώ στην εισήγησή του τόνισε την ανάγκη ίσης και ισότιμης μεταχείρισης προς όλους έτσι ώστε να προκύψει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για τους πολίτες.

Συμπλήρωσε δε ότι η συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι διαρκής, καλώντας όλους τους εμπλεκόμενους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επίτευξη του στόχου.

Τον λόγο στην συνέχεια πήραν τα μέλη της Διαχειριστικής Αρχής παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και διευκρινίσεις για το πλαίσιο που διέπει το νέο ΕΣΠΑ αλλά και τις δυνατότητες που αυτό δίνει για την υλοποίηση σημαντικών έργων.

Οπως τονίστηκε εξάλλου, από τα τέλη του 2015 και τις αρχές του 2016 θα ξεκινήσουν οι προσκλήσεις για την υποβολή των προτάσεων στους εξειδικευμένους άξονες που προβλέπονται στη νέα προγραμματική περίοδο .

Καταλήγοντας τόσο ο κ. Μπαϊλης όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Ευάγγελος Γιαννουλάτος υπογράμμισαν ότι η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία έτσι ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι δυνατότητες που δίνονται για την υλοποίηση ουσιαστικών και σημαντικών παρεμβάσεων στον διευρυμένο Δήμο της Πρέβεζας.

 

 

Γραφείο Τύπου δήμου Πρέβεζας