Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 16:32

Νέα στέγη για τη χορωδία Αρμονία

Σε νέο κτίριο θα βρίσκεται σύντομα η Χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του atpreveza.gr από τον περασμένο Απρίλιο (δείτε εδώ).

IMG 6091

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης θα συζητηθεί η παραχώρηση χρήσης δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης και Χρήστου Κοντού στην πόλη της Πρέβεζας, ενώ ήδη σχετική απόφαση έλαβε η Δημοτική Κοινότητα Πρέβεζας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα πολιτισμού και μέλος του Δ.Σ. της Χορωδίας Αρμονία κ. Κοσμά Κορωναίο, μας επισήμανε πως αφού λύθηκε η σύμβαση μίσθωσης δημοτικού ακινήτου μεταξύ Δήμου Πρέβεζας και της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης, προχώρησαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου στο συγκεκριμένο χώρο να στεγαστούν όλες οι Χορωδίες της πόλης (Αρμονία, παραδοσιακή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, Ηχοχρώματα).

IMG 6927

Προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το πότε ακριβώς ο χώρος θα είναι έτοιμος για χρήση, ωστόσο ο κ. Κορωναίος σημείωσε πως η Χορωδία Αρμονία θα προχωρήσει σε κάποιες παρεμβάσεις με δικά της έξοδα προκειμένου ο χώρος να είναι λειτουργικός σύντομα.