Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 16:41

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας από το "Ψυχαργώς"

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, οι Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Πρόγραμμα Ψυχαργώς Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, σας προσκαλούν στη συνάντηση με θέμα «Ο ευρυγώνιος φακός και τα μαγικά ΚΑΙ :... χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε ..», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Οκτώβρη 2015 και ώρα 10:00 πμ. στη Λαϊκή Αγορά Πρέβεζας.

Τη συνάντηση Θα συντονίσει η κα Χάρις Κατάκη, Ψυχολόγος Πρόεδρος του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων και απευθύνεται κυρίως αλλά όχι μόνο, σε Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, Υγείας και Εκπαιδευτικούς

Η κα Κατάκη θα βρίσκεται στην Ήπειρο με αφορμή την Παρουσίαση του βιβλίου Της «Το Ημερολόγιο ενός Θεραπευτή» (Εκδόσεις Πατάκη), που θα γίνει την Παρασκευή στα Ιωάννινα και θα είναι και πάλι κοντά μας προσφέροντας τις γνώσεις, την εμπειρία και την καθοδήγησή της σε όσους ενδιαφέρονται.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το Σάββατο 10 Οκτώβρη η Καθηγήτρια Ψυχολογίας Φωτεινή Τσαλίκογλου θα "μετρήσει" Την Ανθεκτικότητα της Ψυχής ,μια ψυχή που θα ευφρανθεί στη συνέχεια από την Μουσική Παράσταση : " Με τη Μαγεία της κιθάρας" , σε μια σημαντική μουσική συνάντηση του σπουδαίου δεξιοτέχνη της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη και της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας Ελένης Πέτα.