Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 15:11

Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας: «Να μπει οριστικό τέλος στα καταστροφικά σχέδια της Carrefour-Μαρινόπουλος»

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας καταγγέλλει την απαράδεκτη πρακτική και τακτική της εταιρίας CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, η οποία προχωρά σε κλείσιμο 20 καταστημάτων της οδηγώντας στην ανεργία περίπου 250 εργαζόμενους.

Τα Σ/Μ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, γνωστά για τον εργασιακό μεσαίωνα, την ακραία εργασιακή ευελιξία και τους μισθούς πείνας που έχουν επιβάλει, προχωρούν τώρα σε ακόμα πιο επιθετικές κινήσεις ενάντια στους εργαζόμενους.

Η εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, που διαφημίζεται πλέον ως «100% ελληνική εταιρεία», έχει υποχρέωση να απορροφήσει όλους τους εργαζόμενους των καταστημάτων που κλείνει, σε άλλα γειτονικά μεγαλύτερα καταστήματα, στα οποία άλλωστε το προσωπικό σπανίζει και η εντατικοποίηση της εργασίας έχει χτυπήσει κόκκινο.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

Είναι καιρός να καταλάβουν οι εργοδότες και ιδίως των πολυεθνικών αλυσίδων ,ότι οδηγώντας στην ανεργία εργαζόμενους με μισθούς πείνας καταστρέφει την ίδια την επιχείρηση που στηρίχτηκε με κόπους και θυσίες, του υπό απόλυση προσωπικού της.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας απαιτεί να μπει εδώ και τώρα οριστικό τέλος στα καταστροφικά σχέδια της εργοδοσίας και θα σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων με κάθε μέσο και τρόπο.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ