Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 16:08

Εντοπίστηκε νέα νάρκη στο Μονολίθι Πρέβεζας;

Πέρασαν περίπου 6 μήνες από την τελευταία φορά που το θέμα της εύρεσης ναρκών στην παραλία του Μονολιθίου μας απασχόλησε (δείτε εδώ), ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες λουομένων το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε νέα νάρκη.

20151008 135856

Όπως μας μετέφεραν λουόμενοι, στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις του στρατού, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετά από έλεγχο που έγινε στο σημείο, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες επισημάνθηκε (πρόχειρα είναι η αλήθεια) ένα σημείο της παραλίας με κλαδιά και ένα μικρό κομμάτι συρματόπλεγμα, όπου πιθανώς βρίσκεται νάρκη.

Σε επικοινωνία που είχαμε τόσο με το Γενικό Επιτελείο Στρατού όσο και με τη Μεραρχία στα Ιωάννινα, δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί ο εντοπισμός νέας νάρκης, ωστόσο για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νεότερο ρεπορτάζ.

Να σημειώσουμε πάντως πως τον περασμένο Απρίλιο βρέθηκαν στην Πρέβεζα αξιωματικοί του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς όπου και συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Πρέβεζας, διαβεβαιώνοντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους λουόμενους.