Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 19:26

Με...διαφορετική πολιτική ο Δήμος Πρέβεζας στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia"

Με...διαφορετική πολιτική αποφάσισε να συμμετάσχει φέτος ο Δήμος Πρέβεζας στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia 2015", που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2015.

prevezaphiloxenia

Το μεσημέρι της Παρασκευής συνεδρίασε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας η δημοτική επιτροπή τουρισμού, όπου και συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την προβολή του δήμου Πρέβεζας. Αυτό που ξεχώρισε είναι ότι μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές όπου η Πρέβεζα είχε δικό της περίπτερο, φέτος δεν θα έχει και θα συμμετάσχει στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου.

philoxenia12

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διοργανωθεί σε ειδική αίθουσα παρουσίαση του Δήμου στην οποία θα προσκληθούν τουριστικά γραφεία, επαγγελματίες τουρισμού, φορείς και εκπρόσωποι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε στοχευμένη επαφή με τους φορείς της Πρέβεζας, να γνωρίσουν την παράδοση και τα αξιοθέατα του δήμου αλλά και να γευτούν και τοπικά προϊόντα.

*Οι φωτογραφίες είναι από το περίπτερο του δήμου στις Εκθέσεις του 2014 και του 2013

slider02