Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 14:15

Γ. Νίτσας:"Η αδράνεια της δημοτικής αρχής Πρέβεζας και για την κατάσταση στο νοσοκομείο, προκαλεί και εξοργίζει!"

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας με μοναδικό θέμα συζήτησης το Νοσοκομείο ζητάει ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργος Νίτσας.

Ο κ. Νίτσας με επιστολή του κατηγορεί τη δημοτική αρχή για αδράνεια και στο θέμα του Νοσοκομείου λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν πάει άλλο.

Στην επιστολή του αναφέρει:

Με ανοχύρωτο δήμο μοιάζει ο δήμος Πρέβεζας και την κατάσταση, εννοείται ότι την πληρώνουν οι δημότες! Η ανάπτυξη για τον δήμαρχο κ. Μπαίλη και γι' αυτούς που διοικούν το δήμο Πρέβεζας, είναι μάλλον άγνωστη λέξη, παντού υποβάθμιση και στασιμότητα!!!

Και ενώ η αδράνεια όπως σημειώνω σε ότι αφορά την ανάπτυξη (αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας, Στρατόπεδα - Κάστρα , Κυανή Ακτή κ.λ.π), αλλά και την καθημερινότητα του δημότη (οι δημότες πληρώνουν τέλη, αλήθεια αυτά είναι ανταποδοτικά στην καθημερινότητά τους;), η Πρέβεζα αυτή την εποχή, έρχεται αντιμέτωπη με ένα οξύ, με ένα τεράστιο πρόβλημα που είναι η τραγική κατάσταση που βρίσκεται το νοσοκομείο Πρέβεζας.

Όμως στην δημοτική αρχή , περί άλλων τυρβάζουν. Εδώ ο κόσμος καίγεται με την κατάσταση στο νοσοκομείο Πρέβεζας και όμως αυτοί συμπεριφέρονται λες και δε συμβαίνει τίποτα. Δεν πάει άλλο!!!

Προς αυτή την κατεύθυνση ως «Πρέβεζα- Ανάπτυξη Τώρα» και ως αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, ζητήσαμε την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , με μοναδικό θέμα συζήτησης το νοσοκομείο. Συνεδρίαση στην οποία, επιβάλλεται να προσκληθούν οι δύο βουλευτές του νομού, ο αντιπεριφερειάρχης, ο διοικητής του νοσοκομείου, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Πρέβεζας, ο ιατρικός σύλλογος Πρέβεζας, η Ένωση ξενοδόχων του νομού καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό φορείς, το επιμελητήριο Πρέβεζας, το Εργατικό κέντρο Πρέβεζας και ολόκληρη η τοπική κοινωνία! Αν δεν αναλάβει ο δήμος Πρέβεζας και τώρα πρωτοβουλία για το νοσοκομείο Πρέβεζας, πότε θα το κάνει;

Έχουμε ζητήσει με επιστολή, άμεσα μια έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, ώστε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες όλοι μαζί για να σωθεί και να αναβαθμιστεί το νοσοκομείο μας !!"