Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 02:29

Θα λειτουργήσει και φέτος ο χειμερινός Κινηματογράφος με...περσινές ταινίες

Τη λειτουργία του Χειμερινού Δημοτικού Κινηματογράφου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην ΟΑΣΗ) ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας στην τελευταία του συνεδρίαση, ενώ ταυτόχρονα ενέκρινε τη χρήση της αίθουσας και για τις προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης.

Οι προβολές της ΚΛΠ ξεκίνησαν ήδη από χθες, ωστόσο θολό είναι το τοπίο για το πότε θα ξεκινήσει ο δημοτικός κινηματογράφος και κυρίως τι ταινίες θα προβάλλει, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ με τον εξοπλισμό που διαθέτει το Πολιτιστικό Κέντρο δεν είναι δυνατόν να προβληθούν παραγωγές του 2015 και του 2016.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο κινηματογράφος θα ξεκινήσει με την προβολή παλαιότερων κινηματογραφικών παραγωγών (του 2014), ενώ θα γίνουν ενέργειες από τη ΝΕΔΗΚΕΠ προκειμένου να βρεθεί το απαραίτητο κονδύλι με σκοπό να εκσυγχρονιστεί ο εξοπλισμός και μέσα στο 2016 ο κινηματογράφος να μπορέσει να προβάλει και νέες παραγωγές...

Το εισιτήριο θα παραμείνει στα 6 ευρώ για τους ενήλικες και στα 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους, ενώ το πρόγραμμα των προβολών αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.