Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 15:22

Ευχάριστα νέα για το ΓΝ Πρέβεζας – Αναλαμβάνουν καθήκοντα οι δύο επικουρικοί

Ευχάριστα είναι τα νέα από το «μέτωπο» του ΓΝ Πρέβεζας, καθώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ από την Τρίτη αναλαμβάνουν καθήκοντα ένας επικουρικός παθολόγος και ένας ουρολόγος.

Ειδικά για την παθολογική κλινική, η οποία λειτουργούσε σε οριακό σημείο, η συγκεκριμένη πρόσληψη είναι «σωτήρια», μιας και ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας κ. Μπαϊλης είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους, πως θα εισηγηθεί λουκέτο στην 6η ΥΠΕ, αν μέχρι σήμερα, Δευτέρα, δεν υπήρχε γιατρός στην κλινική.

Απομένει να δούμε αν τελικά θα αναλάβουν καθήκοντα και οι άλλοι δύο επικουρικοί που προσελήφθησαν (καρδιολόγος και νεφρολόγος)

Η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας με τις κινητοποιήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα έφερε αποτελέσματα, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

Έχουμε τονίσει πως οι επικουρικοί γιατροί αποτελούν μόνο «ανάσα» για τη στήριξη της δημόσιας Υγείας, ωστόσο δεν παύει να είναι μία θετική εξέλιξη για τη στήριξη του Νοσοκομείου, μιας και υπάρχει το... μαξιλαράκι των τριών ετών (ο Νομός Πρέβεζας έχει κυρηχθεί άγονος και προβληματικός με απόφαση του τότε Υπουργού Υγείας κου Κουρουμπλή).