Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 03:08

"Άρωμα" Χριστουγέννων στην Πρέβεζα...

Σε εορταστικούς ρυθμούς μπαίνει σιγά σιγά ο δήμος Πρέβεζας και έτσι μετά τις πρώτες βιτρίνες των καταστημάτων που στολίστηκαν, ήρθε η σειρά του δήμου να τοποθετήσει χριστουγεννιάτικο φωτισμό στην είσοδο της πόλης αλλά και στην κεντρική αγορά.

IMG 8866

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεχιστεί ο στολισμός στο ιστορικό κέντρο, στη Λεωφόρο Ειρήνης αλλά και σε άλλα σημεία του δήμου, ενώ στις 18 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει και η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Πλατεία Ανδρούτσου για τέταρτη χρονιά.

Στο χώρο της Πλατείας Ανδρούτσου θα στηθεί πάλι το μικρό χωριό με τα ξύλινα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια τα οποία θα αντιπροσωπεύουν καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές, και εθελοντικές δραστηριότητες.

Τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν στο σπίτι του Αι Βασίλη και να ταχυδρομήσουν το γράμμα τους, να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια , κάρτες και κατασκευές στο σπίτι των ξωτικών, να διασκεδάσουν με τους παραμυθάδες στο παραμυθόσπιτο, να φτιάξουν γλυκά , κουλουράκια και άλλα στο ζαχαρόσπιτο , και να δώσουν χαρά σε άλλα παιδιά χαρίζοντας τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και παλιά παιχνίδια στο σπίτι της Αγάπης!