Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 12:06

Τα πρακτικά της συνεδρίασης για τη «φιλανθρωπία» της ΤΕΡΝΑ - Καταγγελίες από την αντιπολίτευση – Οι χώροι σε Γοργόμυλο και Ξηρόκαμπο

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ζηρού στη συνεδρίασή του στις 20 Νοεμβρίου αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μειοψήφισε ο κ. Γείτονας της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο οποίος εξέδωσε και ανακοίνωση – διαβάστε ΕΔΩ), να εγκρίνει τη διαμόρφωση δύο εκτάσεων ως χώρων αναψυχής από την εταιρία ΤΕΡΝΑ Α. Ε., υποδεικνύοντας τις περιοχές που θα διαμορφωθούν ως χώροι αναψυχής στις δημοτικές εκτάσεις που βρίσκονται στην Τοπική Κοινότητα Γοργομύλου. Παρ΄όλα αυτά από την πλευρά δημοτικών συμβούλων και ιδιαιτέρως των κ.κ. Γιάννου (Εποχή Δημιουργίας-Ριζοσπαστική Συνεργασία) και Γείτονα (Λαϊκή Συσπείρωση) έγιναν καταγγελίες για ζημιές τις οποίες έχουν υποστεί χωριά του Δήμου Ζηρού, για δεσμεύσεις και συμβάσεις της εταιρείας οι οποίες δεν τηρήθηκαν, όπως επίσης και για εργαζόμενους που δουλεύουν όλη ημέρα για 600 και 700 ευρώ.

Το atpreveza σας παρουσιάζει αναλυτικά το πρακτικό της συνεδρίασης, όπως αυτό δημοσιεύτηκε για να εξάγετε τα συμπεράσματά σας (κλικάρετε ΕΔΩ).

 

Η διαμόρφωση των παραπάνω εκτάσεων ως χώρων αναψυχής θα γίνει, ως δωρεά, από την εταιρία ΤΕΡΝΑ Α. Ε., η οποία θα αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης και την διαμόρφωσης των εκτάσεων ως χώρων αναψυχής, με την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ζηρού.

Η παράδοση των χώρων αναψυχής θα γίνει με το πέρας της Ιονίας Οδού.

 

Παρουσιάζουμε παρακάτω τους δύο χώρους που προτάθηκαν:

 ksirokoampos

gorgomylos