Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2015 04:03

Νίτσας: «Μου ζητάτε να ψηφίσω έναν προϋπολογισμό για ειδικούς συνεργάτες, που βγάζουν φωτοτυπία ή κάνουν ένα τοπογραφικό...»

Στις αρμοδιότητες και στο «πεδίο δράσης» που δίνεται από το Δήμο Πρέβεζας στους ειδικούς συνεργάτες, στάθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της ΑΣΥΠ, Γιώργος Νίτσας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2016 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Νίτσας:

«Έχουμε έξοδα για ειδικούς συμβούλους. Ειδικούς συμβούλους με συγκεκριμένη στοχοθεσία που τους έχουμε προσλάβει. Θα δούμε τα τελευταία χρόνια πως όσους έχουμε προσλάβει, το αντικείμενο εργασίας τους είναι καθαρά γραφειοκρατικό υπαλλήλων του Δήμου. Μου ζητάτε να ψηφίσω έναν προϋπολογισμό για ειδικούς συνεργάτες, που βγάζουν φωτοτυπία ή κάνουν ένα τοπογραφικό, που έχουμε 15 μηχανικούς για να πάνε να κάνουν αυτή τη δουλειά. Και δεν έχω τίποτα με τους επιστήμονες που προσλαμβάνετε που είναι άξιοι, που είναι άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας, που θα μπορούσαν να κάνουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα, θα μπορούσαμε να τους δώσουμε αρμοδιότητες και αντικείμενο γι' αυτό που τους έχουμε προσλάβει, ώστε να αποδώσουν και να φέρουν χρήματα από δράσεις και από προγράμματα ΕΣΠΑ».