Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2015 12:55

Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή στην Αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας Ηπείρου

Kάλεσμα σε όλους τους Πρεβεζάνους να συμμετάσχουν στην διαδικασία αύξησης κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, απηύθυνε από την Πρέβεζα ο Πρόεδρος της Τράπεζας κ. Κ. Ζωνίδης σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεοφάνειο Αίθουσα.

IMG 8977

Η εκδήλωση οργανώθηκε με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας που είναι αρωγός στις προσπάθειες της Συνεταιριστικής Τράπεζας και όπως υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γ. Γιαμάς πρόκειται για μια δράση του Επιμελητηρίου για μια δική μας Τράπεζα, μια Τράπεζα για όλη την Ήπειρο που αξίζει και δικαιούται να παραμείνει στη θέση που βρίσκεται.

IMG 8975

Κατά την ομιλία που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ζωνίδης, τόνισε ότι η συνέχεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την οικονομία και την ανάπτυξη της Ηπείρου και κατά συνέπεια η ανακεφαλαιοποίηση θα πρέπει να είναι επιτυχής.

IMG 8982

Ο κ. Ζωνίδης επισήμανε την επιτυχή πορεία της Τράπεζας Ηπείρου για 37 συνεχή χρόνια και υπογράμμισε πως η Τράπεζα Ηπείρου δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να συμμετέχουν με όσο κεφάλαιο θέλουν και χωρίς περιορισμούς.

IMG 8979

«Εκ μέρους του ΔΣ καλώ το σύνολο των μελών και το σύνολο των Ηπειρωτών να συμβάλουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στην αύξηση κεφαλαίου της Συνεταιρεστικής Τράπεζας Ηπείρου ως τις 11/12/2015/. Η Τράπεζα Ηπείρου πρέπει να παραμείνει στους συνεταίρους της, πρέπει να συνεχίσει να στηρίζεται στους Ηπειρώτες, πρέπει να παραμείνει ως εργαλείο ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς , είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τη συνέχεια της λειτουργίας της» τόνισε καταλήγοντας ο κ. Ζωνίδης, ενώ αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας κ. Β. Τσουκανέλης , ο οποίος ανέλυσε περισσότερο τεχνικά θέματα όσον αφορά την ανακεφαλαιοποίηση.