Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 02:50

Μέσα στην πόλη η Αγροτική Αγορά Πρέβεζας από αύριο

Πίσω από το δημοτικό στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα» θα λειτουργήσει αυτό το Σάββατο η αγροτική αγορά (λαϊκή παραγώγων) από την Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας.

Η αγροτική αγορά θα εξυπηρετεί το κοινό από 6:30 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι στην οδό Κ Τζαβέλα πίσω από το δημοτικό στάδιο Πρέβεζας .

Όπως αναφέρει η Ένωση Νέων Αγροτών, ύστερα από την επιτυχημένη λειτουργία της αγροτικής αγοράς από τις 16/6/12 έως και σήμερα υπό την εποπτεία της Ε.Ν.Α. Πρέβεζας στην λεωφόρο Ιωαννίνων 354 και ύστερα από την απαίτηση των δημοτών της Πρέβεζας να γίνεται η αγορά αγροτών μέσα στην πόλη, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της αγροτικής αγοράς.

«Είναι η κατάλληλη ώρα οι παραγωγοί να δημιουργήσουν σύλλογο παραγώγων αγροτικής αγοράς και ανάδειξη νέου Δ.Σ. το όποιο θα είναι υπεύθυνο για την εποπτεία αλλά και την καλύτερη λειτουργία της» επισημαίνει η Ε.Ν.Α. Πρέβεζας υπογραμμίζοντας πως ολοκληρώνει την επιτυχημένη προσπάθεια της μέσα στα πλαίσια της δράσης της και ελπίζει ότι η αγροτική αγορά που δημιούργησε να συνεχίσει ως θεσμός στην πόλη μας.