Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 16:56

Είπαν το νερό... νεράκι στην παραλία του Βράχου

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε τόσο την προηγούμενη εβδομάδα στην παραλία του Βράχου, όσο και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, με την παροχή νερού σε σπίτια, καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Την προηγούμενη εβδομάδα η παροχή νερού διεκόπη για 72 ώρες, με τους αρμόδιους να κάνουν λόγο για βλάβη, η οποία πάντως ξεπεράστηκε. Κάτι ανάλογο όμως επαναλήφθη και σήμερα, με αποτέλεσμα κάτοικοι, επαγγελματίες και επισκέπτες να πουν το νερό... νεράκι στην παραλία του Βράχου.

Το www.atpreveza.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Βράχου, κ. Χρήστο Κασκάνη, ο οποίος μας εξήγησε ότι υπήρξε ένα πρόβλημα σε μία από τις γεωτρήσεις και γι' αυτό διεκόπη η παροχή νερού. Δεσμεύτηκε μάλιστα πως άμεσα θα δοθεί λύση.

Τα προβλήματα ωστόσο που αντιμετώπισαν, ιδιαίτερα οι επαγγελματίες στην περιοχή ήταν αρκετά. Τα καταστήματα είχαν σοβαρά ζητήματα στην εξυπηρέτηση των πελατών τους, ενώ επισκέπτες που είχαν «κλείσει» ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διέμεναν σε ξενοδοχειακές μονάδες, δεν παρέτειναν τη διαμονή τους, καθώς υπήρχε έλλειψη... νερού.

Χαρακτηριστικό είναι πως εμφανίστηκε ταμπέλα στην παραλία του Βράχου, από επαγγελματία που έγραφε: «Νοικιάζονται δωμάτια, 25 ευρώ με... νερό».

Είμαστε στην «αιχμή» της τουριστικής περιόδου για την περιοχή μας και τέτοιου είδους καταστάσεις αναμφίβολα κρίνονται... απαγορευτικές αν θέλουμε να μιλάμε για ποιότητα στις τουριστικές μας υπηρεσίες!