Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 15:27

Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας έψαλε τα κάλαντα σε αντιπεριφερειάρχη και δήμαρχο

Tα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί στον Δήμαρχο Πρέβεζας κ.Χρήστο Μπαϊλη οι μαθητές της πρώτης τάξης του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας.

DSC05763

Οι μαθητές, τους οποίους συνόδευσαν η διευθύντρια του σχολείου Ελένη Συνεσίου και οι καθηγητές τους έπαιξαν μουσική με παραδοσιακά όργανα και τραγούδησαν παρουσιάζοντας το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Μουσικό Σχολείο.

Ο κ.Μπαϊλης ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και χαρά στα παιδιά και στις οικογένειές τους τονίζοντας ότι μέσα από την ενασχόλησή τους με την μουσική θα τους δοθεί η δυνατότητα να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

Τα Κάλαντα έψαλαν και στον Αντιπεριφερειάρχη οι μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

Με ιδιαίτερη χαρά ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου υποδέχτηκε τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, συνοδεία των καθηγητών τους και της διευθύντριας κας Ε. Συνεσίου την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στο γραφείο του, όπου τα έψαλλαν τα κάλαντα με παραδοσιακά όργανα.

DSCN9720SM

Αντάλλαξαν χριστουγεννιάτικες ευχές και ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τη έμπρακτη βοήθεια που παρέχει στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα παιδιά και τους δασκάλους για το υψηλό επίπεδο των μαθημάτων, που έχουν ως αποτέλεσμα να προσελκυστούν πάρα πολλά παιδιά στο μουσικό σχολείο, ακολουθώντας την κλίση τους.

Σημειωτέον ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, έχει παραχωρήσει στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας το μοναδικό ακίνητο που διαθέτει, το χώρο όπου παλαιότερα στεγάζονταν το ΤΕΙ στη Λεωφόρο Ιωαννίνων, για τη στέγαση και τη λειτουργία του Σχολείου.