Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012 22:55

Beach Party 2012 by Καρναβαλικό Κομιτάτο...

Τα συστατικά για ένα πετυχημένο beach party είναι λίγο πολύ γνωστά. Άπλετος χώρος, δροσιά δίπλα στη θάλασσα, κανένας περιορισμός στον αριθμό των ατόμων ή στην ώρα, μαγιό, πετσέτες, δυνατή μουσική, παγωμένα ποτά και χορός σε latin και σε dance ρυθμούς!

 

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας απέδειξε και φέτος πως αυτή τη συνταγή την έχει στο τσεπάκι του και διοργάνωσε ένα μοναδικό beach party στο Camping Monolithi από το οποίο δεν έλειπε τίποτα.

IMG 6948

Ώρα έναρξης είχε οριστεί η 21.00 και μέχρι 22.30 η ακτή είχε πλημμυρίσει κόσμο, από άκρη σε άκρη, όσο περνούσαν οι ώρες ο κόσμος ανανεωνόταν και γενικά το διασκέδασε με την ψυχή του.

IMG 6913

Οι διοργανωτές έβαλαν τα δυνατά τους και πέρα από την κούραση και τα όποια μικρά λάθη έγιναν θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι βρέθηκαν στο φετινό καλοκαιρινό beach party, ανανεώνοντας το ραντεβού τους ίσως και για μέσα στον Αύγουστο.

Μέλη του Κομιτάτου είχαν αμφίεση Ινδιάνων και στο πιο σύνθετο αλλά και στο πιο απλό με ένα απλό βάψιμο στο πρόσωπο, το κέφι χτυπούσε κόκκινο, ενώ δεν έλειψαν και τα μπουγέλα.

IMG 6939

Το event είχε ενσωματώσει και το Latin Party της Μαριέττας Γκούμα και των παιδιών που χορεύουν μαζί της, τον Βραζιλιάνο ARINSON LOPEZ και την παρέα του, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στο μεγάλο πάρτυ έδωσαν το παρών φίλοι του Κομιτάτου από Άρτα αλλά και από Γιάννενα!

IMG 6931

Το Κομιτάτο έγραψε μια ακόμη σελίδα στην ιστορία με μία πολύ hot από κάθε άποψη, βραδιά...

Έκθεση εικόνων