Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 16:32

Οι εργαζόμενοι στην ΕΑΣ Πρέβεζας εκφράζουν την αλληλεγγύη τους σε αυτούς της ΑΤΕ

Με ψήφισμά του το ΔΣ του Συνδέσμου Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Πρέβεζας εκφράζει την αλληλεγγύη του, στους εργαζόμενους της ΑΤΕ, που δοκιμάζονται.

Το ψήφισμα αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Πρέβεζας εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα ενάντια στο ξεπούλημα και τη διάλυσή της.

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αντί να στηρίξει μια δημόσια ΑΤΕ ως εθνικό χρηματοπιστωτικό πυλώνα παραγωγικής και ειδικότερα αγροτικής ανασυγκρότησης της χώρας, δωρίζει με αδιαφανείς διαδικασίες το υγιές της κομμάτι στην Τράπεζα Πειραιώς, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τους δανειολήπτες αγρότες και το σύνολο σχεδόν της αγροτικής γης που είναι υποθηκευμένη σε αυτή, την ίδια την αγροτική οικονομία και παραγωγή, τις συνεταιριστικές-θυγατρικές της ΔΩΔΩΝΗ, ΣΕΚΑΠ, ΕΒΖ και χιλιάδες εργαζόμενους.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο αγώνας για τη ματαίωση των κυβερνητικών σχεδιασμών για ξεπούλημα της ΑΤΕ είναι αγώνας των αγροτών και των κτηνοτρόφων, αγώνας των εργαζομένων σε αυτή, αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας».