Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 16:21

Στρατής Βουγέλλης: «Αποκλείεται η φωνή των εργαζομένων από τη σύσκεψη με τον Υπουργό Υγείας για το ΓΝ Πρέβεζας»

Την παρακάτω δήλωση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝ Πρέβεζας, Στρατής Βουγέλλης με αφορμή τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου στο Υπουργείο Υγείας, για τα προβλήματα του Νοσοκομείου, καταγγέλοντας αποκλεισμό των εργαζομένων:

«Ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΓΝ Πρέβεζας εχει προκηρύξει εδώ και μέρες στάση εργασίας και συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Πρέβεζας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 και από ώρα 11πμ έως ώρα 3μμ., με αίτημα:

  • την άμεση και επαρκή ιατρική στελέχωση της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου μας.

  • την άμεση και επαρκή στελέχωση όλων των κλάδων και ειδικοτήτων στο νοσοκομείο μας ώστε να καλύπτουμε πλήρως και με ασφάλεια τις ανάγκες σε περίθαλψη του πληθυσμού της περιοχής.

 

Η κινητοποίηση γίνεται μετά τη νέα αναστολή εφημέρευσης του χειρουργικού τομέα στο νοσοκομείο Πρέβεζας και για 9 μέρες!!!

Αρχομένης από 18 Ιανουαρίου μέχρι 28 Ιανουαρίου...

Πριν λίγη ώρα μου κοινοποιήθηκε από το γραφείο του κ. Μπάρκα, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, ότι έκλεισε το ραντεβού των φορέων της πόλης με τον υπουργό Υγείας κ. Ξανθό, για τα προβλήματα του νοσοκομείου Πρέβεζας, την ίδια ακριβώς ημέρα της κινητοποίησης στις 4 το απόγευμα!!!

Έτσι όλως συμπτωματικώς (;;;;;) αποκλείεται η φωνή των εργαζομένων του νοσοκομείου από τη συναντηση αυτή.

Εμείς την κινητοποίηση θα την κάνουμε. Τους αγώνες θα τους συνεχίσουμε. Μέχρι την τελική νίκη. Κόντρα σε οποιαδήποτε κόλπα!

 

Στρατής Βουγέλλης

Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝ Πρέβεζας».