Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 19:59

Στο Υπουργείο Υγείας την Τρίτη οι φορείς της Πρέβεζας για τη στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου

Για την Τρίτη 26 Ιανουαρίου και ώρα δέκα το πρωί μεταφέρθηκε η συνάντηση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου στο Υπουργείο Υγείας για τα προβλήματα του Νοσοκομείου της Πρέβεζας, μετά από παρέμβαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Μπάρκα.

«Σε νέα επικοινωνία που είχα με τον βουλευτή κ. Μπάρκα ενημερώθηκα ότι μετά από παρέμβασή του άλλαξε η ημερομηνία συνάντησης των φορέων της Πρέβεζας με τον υπουργό Υγείας κ. Ξανθό για τα προβληματα του νοσοκομείου Πρέβεζας ώστε να μη συμπέσει με την κινητοποίηση των εργαζομένων και αντί της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου ορίστηκε η Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10 πμ. Κατόπιν αυτού τώρα δίδεται η δυνατότητα συμμετοχής στη συνάντηση και των εκπροσώπων των εργαζομένων» αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝ Πρέβεζας, Στρατής Βουγέλλης.

Ο κ. Μπάρκας σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει: «Την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016, στις 10π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Φορέων του Νομού Πρέβεζας με τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό, στην Αθήνα, στο πλαίσιο δέσμευσης που είχε αναλάβει ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας στη σύσκεψη για τη στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , πριν δύο μήνες».