Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 16:40

Συναγερμός στην Α.Δ. Πρέβεζας για το συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής και τον ανήλικο γιο του

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza, συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στην Α.Δ. Πρέβεζας, έπειτα από πληροφορία πως ο 35χρονος συζυγοκτόνος του φονικού της Χαλκιδικής ανήμερα Θεοφανείων, ο οποίος απήγαγε και έχει μαζί του τον 4,5 ετών γιο του, εξέτασε το ενδεχόμενο να μετακινηθεί χωρίς να συλληφθεί, μέσω του Ν. Πρέβεζας.

image

Άμεσα οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν και στήθηκαν μπλόκα σε όλο το Νομό Πρέβεζας (Πρέβεζα, Φανάρι, Πάργα), προκειμένου να υπάρχει ετοιμότητα σε περίπτωση που επιχειρήσει κάτι ο 35χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μπλόκα στήθηκαν και σε άλλα σημεία στην Ήπειρο (π.χ. Θεσπρωτία), καθώς δεν αποκλείεται ο αλβανικής καταγωγής άνδρας να θελήσει να περάσει τα σύνορα.

b73a860d098864da63c5e3da6c4513af L

Ακόμη ένα στοιχείο είναι πως στην Πρέβεζα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Υποστράτηγος Γεώργιος Καραΐτσης, ωστόσο δεν είναι μέχρι στιγμής ξεκάθαρο αν η επίσκεψή του ήταν για άλλους λόγους, άσχετους με την υπόθεση ή βρέθηκε στην Πρέβεζα για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Νέα Ενημέρωση - 9.20μ.μ.

 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του atpreveza.gr, την Αστυνομία κινητοποίησε ένας ιδιώτης, ο οποίος όχι μόνο κατήγγειλε πως ήρθε σε επαφή με τον καταζητούμενο, αλλά ο Λέσι του έδωσε και χρήματα. 

Μέχρι στιγμής πάντως και παρά την κινητοποίηση δεν υπήρξε κάποιο νέο στοιχείο και πλέον ελέγχεται και η αξιοπιστία της πληροφορίας.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Καραϊτσης βρέθηκε στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης.