Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 01:07

«Ζεσταίνουν» τις μηχανές των τρακτέρ οι αγρότες του Ν. Πρέβεζας-Ετοιμάζονται μπλόκα

Στους δρόμους βγαίνουν και πάλι σήμερα οι αγρότες της Πρέβεζας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι έτοιμοι για να στήσουν και τα πρώτα μπλόκα διαμαρτυρίας στο οδικό δίκτυο του Νομού.

Τη Δευτέρα το πρωί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο ύψος του Ζέφυρου όπου θα συμμετάσχουν αγρότες και από το Καναλάκι και θα αποφασιστεί η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ακόμη και με μπλόκο στην Εθνική Οδό, ενάντια στο νομοσχέδιο λαιμητόμο για τους αγρότες.

IMG 0180

Την ίδια στιγμή το απόγευμα της Κυριακής συνεδρίασε το συντονιστικό της Παμπρεβεζάνικης Επιτροπής Αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων-αλιέων-γεωτεχνικών και αποφάσισε:

1) Να χαιρετίσει όσους συμμετείχαν στο μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 23/1 στο κέντρο της πόλης και να καλέσει την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων σε συντονισμό των κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα.

2) Τη συμμετοχή της στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τη Πέμπτη 28/1 στα εγκαίνια της έκθεσης της AGROTIKA. Η επιτροπή αγώνα θα μαζεύει συμμετοχές μέχρι Τρίτη βράδυ 26/1 για να ναυλώσει πούλμαν.

3) Τη συγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων στην Πρέβεζα στο ΦΟΡΟ τη Τετάρτη 27/1 στις 5 μ.μ για τη συγκρότηση μπλόκου.

4) Το συντονιστικό αρνείται το διάλογο με την κυβέρνηση εφόσον αυτή επιμένει στις προτάσεις που κατέθεσε για το φορολογικό και το ασφαλιστικό. Ζητάμε ρητή δέσμευση ότι τίποτα δεν θα κατέβει προς ψήφιση στη βουλή.

5) Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας στις 4 Φλεβάρη.