Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 04 Αυγούστου 2012 03:49

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση

Προβλήματα δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών στη περιοχή της Φιλιππιάδας.

Συγκεκριμένα στο ύψος της Γέφυρα Καλογήρου η διέλευση των οχημάτων γινόταν με μεγάλη δυσκολία και η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να διευκολύνει την κίνηση.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο κέντρο της Φιλιππιάδας ενώ η πτώση κλαδιών παραλίγο να προκαλέσει ζημιές σε περίπτερο αλλά και σε σταθμευμένα οχήματα.

Ακραία καιρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν και στο Δήμο Πάργας με έντονες καταιγίδες και έπιασε φωτιά στα Δεσποτικά σε δασική έκταση από πτώση κεραυνού.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν οχήματα της Π.Υ Πρέβεζας και έσβησαν την φωτιά πριν αυτή εξαπλωθεί.

Προβλήματα όμως δημιουργήθηκαν και στα ορεινά της δημοτικής ενότητας Θεσπρωτικού όπου για πάνω από 20 ώρες οι κάτοικοι στις Παπαδάτες έμειναν χωρίς νερό και ρεύμα λόγω βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και υδροδότησης.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Στην Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας σήμερα και αύριο η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα αλλά από την Δευτέρα ο υδράργυρος θα πάρει την ανηφόρα.

Η ζέστη θα αρχίσει να γίνεται αισθητή από την Κυριακή για να κορυφωθεί από Δευτέρα έως Πέμπτη

. Στο Λούρο και τη Φιλιππιάδα το θερμόμετρο θα δείξει έως και 37 βαθμούς, στην Πρέβεζα και στο Κανάλι η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 38, στο Καναλάκι τους 39 και στο Θεσπρωτικό θερμόμετρο αναμένεται να δείξει μέχρι και 40 βαθμούς Κελσίου.

Πτώση της θερμοκρασίας σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα περιμένουμε μετά τον Δεκαπενταύγουστο.