Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 23:28

Δημοπρατείται ξανά το Τουριστικό Περίπτερο Πρέβεζας (κατάστημα Κ1)

Στη  εκ νέου δημοπρασία για την εκμίσθωση του καταστήματος Κ1 εντός του τουριστικού περιπτέρου της Πρέβεζας, θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας, μετά από απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Μάιο είχε προκύψει θέμα με τη δημοπρασία του τουριστικού περιπτέρου (διαβάστε εδώ), με την κα Καζάκου να επισημαίνει σήμερα στην εισήγησή της πως το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ακολούθησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα προχωρήσει άμεσα το θέμα.

IMG 0828

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε, η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σημείωσε πως πρέπει πλέον να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την  εκμίσθωση του καταστήματος, γιατί όπως είπε πρόκειται για κτίριο του δημοσίου και αυτή τη στιγμή το δημόσιο έχει απώλειες.

Ο κ. Διονύσης Καλλίνικος ψήφισε "παρών", εκφράζοντας προβληματισμό για το αν στο συγκεκριμένο κτίριο είναι δυνατόν να στεγάζονται δύο καταστήματα με τη γραμματέα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου να αναφέρεται στις τροποποιήσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, όπου έγινε διαχωρισμός του Περιπτέρου σε δύο καταστήματα τα οποία έχουν δύο άδειες λειτουργίας.

«Μέχρι σήμερα υπήρξε σαν ανασταλτικός παράγοντας όλη αυτή η διαδικασία που έγινε, ωστόσο τηρούμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και προχωράμε» είπε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος, ενώ ο κ. Γιαννουλάτος πρότεινε ο χρόνος εκμίσθωσης του καταστήματος να αυξηθεί σε 10 έτη αντί για 6, ωστόσο η πρότασή του απορρίφθηκε.

Η διακήρυξη για τη δημοπρασία αναμένεται να δημοσιευθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.