Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 04:07

Θρασύτατη διάρρηξη στο Ψαθάκι Πρέβεζας

Θορυβημένοι είναι οι κάτοικοι στον οικισμό Ψαθάκι μετά τη θρασύτατη διάρρηξη που πραγματοποίησαν άγνωστοι σε σπίτι που βρίσκεται μέσα στον οικισμό.

Οι δράστες προφανώς και ήξεραν που «χτυπούσαν» αφού σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν στο σπίτι μέχρι λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, όταν και αποφάσισαν να μεταβούν στην Πρέβεζα για τη γιορτή της σαρδέλας.

Μόλις δύο ώρες μετά όταν επέστρεψαν στο σπίτι προς έκπληξή τους διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε μπει στο σπίτι και αφού «ερεύνησε» τα υπνοδωμάτια κατάφερε να αφαιρέσει κοσμήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας πάνω από 5000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας ο δράστης ή οι δράστες, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα του δεύτερου ορόφου, στον οποίο ανέβηκαν χρησιμοποιώντας μια ξύλινη σκάλα που βρισκόταν σε παρακείμενο χώρο.

Οι διαρρήκτες έφυγαν σαν κύριοι χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί και πλέον η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη αφού το περιστατικό δείχνει ότι οι επιτήδειοι έχουν αποθρασυνθεί τελείως...

Άνδρες της ασφάλειας που έσπευσαν στο σημείο ερεύνησαν το σπίτι και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα.