Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 03:04

Εγκρίθηκε η ονοματοδοσία των γηπέδων μπάσκετ και αντισφαίρισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, του Δημοτικού Σταδίου Καναλίου και του Δημοτικού Σταδίου Ζαλόγγου

IMG 9880

Την ονοματοδοσία αθλητικών χώρων που βρίσκονται στο δήμο Πρέβεζας ενέκρινε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα μετά από πρωτοβουλία του δήμου και με ομόφωνες αποφάσεις των δημοτικών κοινοτήτων που εμπλέκονται, κατατέθηκαν προτάσεις ονοματοδοσίας για το δημοτικό στάδιο Καναλίου, τα γήπεδα μπάσκετ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας, τα γήπεδα αντισφαίρισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας και το δημοτικό στάδιο Ζαλόγγου, οι οποίες και εγκρίθηκαν από την Ειδική Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

13716243 1344650675564940_6964776306595095953_n

Έτσι, το δημοτικό στάδιο Καναλίου θα ονομαστεί «Παναγιώτης Συγκούνας», τα γήπεδα μπάσκετ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας θα ονομαστούν «Στάθης Παρούσης», τα γήπεδα αντισφαίρισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας θα ονομαστούν «Διονύσης Βουκελάτος» και «Χρήστος Πάκος» και το δημοτικό στάδιο Ζαλόγγου θα ονομαστεί «Κώστας Νεστορίδης».

IMG 8754

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εκφράστηκαν αντιρρήσεις από τον κ. Πιπιλίδη και τον κ. Κατέρη για την ονοματοδοσία του δημοτικού σταδίου Ζαλόγγου, οι οποίοι ωστόσο δεν αμφισβήτησαν την αξία του Νεστορίδη ως αθλητή, ενώ ενστάσεις για την ονοματοδοσία των γηπέδων αντισφαίρισης εξέφρασε και ο κ. Παππάς, λέγοντας πως πριν γίνει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να εξεταστεί κατά πόσο μια τέτοια ενέργεια βοηθάει αυτά τα παιδιά που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στα Special Olympics.

Η ονοματοδοσία εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, ενώ όπως ειπώθηκε η ονοματοδοσία των γηπέδων μπάσκετ του Κολυμβητηρίου σε γήπεδα «Στάθης Παρούσης» θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά 3on3 που θα διεξαχθεί από 1 ως 7 Αυγούστου.