Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 03:15

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση για την επισκευή-συντήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Πρέβεζας

IMG 7157

Τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πρέβεζας και της Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας για την κατασκευή του έργου: Επισκευή -Συντήρηση Κλειστού Γυμναστηρίου Πρέβεζας ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 8.000 ευρώ και θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την επισκευή παραθύρων, την αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων, την τοποθέτηση κλειδαριών ασφαλείας, την κατασκευή πόρτας κλιματιστικής μονάδας, την επισκευή ντουζιέρων, τη στερέωση μπασκέτας, τη στεγανοποίηση και την προσαρμογή ηλεκτρονικών.

Η προγραμματική σύμβαση θα έχει χρονική διάρκεια το μέγιστο 24 μήνες, ωστόσο ο έφορος του Σ.Κ. Νικόπολη κ. Θοδωρής Μυζίκος ο οποίος παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τόνισε πως ήδη υπάρχει καθυστέρηση αρκετών μηνών και ζήτησε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου που ξεκινά η αγωνιστική δράση των συλλόγων.

IMG 9907

Ο κ. Μυζίκος αναφέρθηκε στην αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε σημειώνοντας πως υπήρξε πολύ καλή συνεργασία με το δήμο και το ίδιο ευχήθηκε και για τη νέα σεζόν, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αδειοδότηση του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Ο κ. Μυζίκος υπογράμμισε πως το σημαντικότερο ζήτημα είναι η άδεια για το Κλειστό Γυμναστήριο και εξέφρασε την αντίθεσή του στην πρόταση της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων, η οποία πρόσφατα επισκέφτηκε το γήπεδο (δείτε εδώ) και πρότεινε να αφαιρεθεί μια σειρά καθισμάτων και να τοποθετηθεί πλέγμα ύψους 2,5 μέτρων για να δημιουργηθεί κερκίδα για τους φιλοξενούμενους.

Ο έφορος της Νικόπολης σημείωσε πως όλα αυτά τα 15 χρόνια χρόνια το κλειστό φιλοξένησε πολλούς σημαντικούς αγώνες χωρίς ουδέποτε να δημιουργηθεί πρόβλημα στις κερκίδες και ζήτησε από το δήμο να μεριμνήσει για το ζήτημα.