Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 11:50

Σε δημοτικό κτίριο το ΑΤ Καναλακίου – Σε… κοντέινερ ο αστυνομικός σταθμός Πάργας;

258728ec7b472b9911ac54b0b51ca8cc L

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας ζήτησε με έγγραφό της προς το Δήμο Πάργας, την παραχώρηση δημοτικών κτιρίων για να στεγάσει τις υπηρεσίες της στο Καναλάκι και την Πάργα.

Το δημοτικό συμβούλιο Πάργας στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε τη στέγαση του Α.Τ. Καναλακίου σε ακίνητο που μισθώνει ο Δήμος Πάργας στην οδό Αχέροντος στο Καναλάκι. Στο εν λόγω ακίνητο στεγάζεται η Υπηρεσία Δόμησης, η οποία μαζί με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα μεταφερθεί σε άλλο κτίριο, επίσης μισθωμένο.

Οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης επισήμαναν πως είναι εύλογο να φιλοξενούνται σε δημοτικά κτίρια οι αστυνομικές υπηρεσίες, για λόγους οικονομίας, αλλά σε ιδιόκτητα από το Δήμο κτίρια και όχι σε μισθωμένα κτίρια. Για το λόγο αυτό δεν ψήφισαν και υπέρ της συγκεκριμένης αλλαγής.

Μικρή σύγχυση επικράτησε αναφορικά με το που θα στεγαστεί ο αστυνομικός σταθμός της Πάργας. Προτάθηκε αρχικά η παραχώρηση στην Αστυνομία δύο κοντέινερ δίπλα από το Α’ δημοτικό σχολείο. Στην Πάργα ο Δήμος Πάργας έχει ιδιόκτητα κτίρια, αλλά χρειάζονται εργασίες για να καταστούν λειτουργικά. Τελικώς η συζήτηση για τη στέγαση του αστυνομικού σταθμού της Πάργας αναβλήθηκε.