Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2025 13:02

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 113 χρόνια από την απελευθέρωση της Πρέβεζας

Με τη δοξολογία η οποία τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσοστόμου και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 113 χρόνια Απελευθέρωσης της Πρέβεζας τις οποίες διοργάνωσε ο Δήμος .

IMG 2022

Στις τελετές το παρών έδωσαν σύσσωμες οι αρχές του τόπου , αιρετοί , εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας, φορείς και αντιπροσωπείες της μαθητικής κοινότητας ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Απασχόλησης Κώστας Καραγκούνης.

IMG 2023

Για το χρονικό της Απελευθέρωσης μίλησε ο εκπαιδευτικός Κοσμάς Κοψάρης, ενώ αμέσως μετά οι προσκεκλημένοι υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Πρέβεζας " Ορφέας" και πλαισιωμένοι από μέλη του Χορευτικού του Δήμου κατευθύνθηκαν στο χώρο του Ηρώου, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας