Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 18:00

Και άλλη παράταση στο «πολύπαθο» έργο «Σύνδεση Καναλακίου με Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας»

b710e594a92ce916b1c9b8f8a7b082f6 L

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει με ρεπορτάζ μας στο atpreveza.gr  το γεγονός ότι το σημαντικό έργο «Σύνδεση Καναλακίου με Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας» έχει εξελιχθεί σε ένα έργο «Γιοφύρι της Άρτας» (δείτε χαρακτηριστικά ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Αρκετές παρατάσεις έχουν δοθεί για την υλοποίησή του και προσφάτως σε συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Πάργας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να δώσει μία ακόμη, έως και τις 31/10/2016 για να γίνει κατασκευή μίας γέφυρας που θα βοηθήσει στη σύνδεση.

Από δημοτικούς συμβούλους υπήρξαν αντιδράσεις, όπως για παράδειγμα αυτή του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σωτήρη Γάκη, ο οποίος τόνισε: «Επί 7 χρόνια έχουν δοθεί αμέτρητες παρατάσεις. Με τις δύο μελέτες έχουν δαπανηθεί παραπάνω χρήματα. Δεν γνώριζαν οι μελετητές, αν περνούσε ποτάμι; Όταν δεν υπάρχει εξαρχής σχέδιο, έτσι καταλήγουν, να μην τελειώνουν ποτέ. Δεν δίνουμε καμία παράταση», ενώ κ. Μίχας είπε: «Πόσες φορές θα δώσουμε παρατάσεις σ΄ αυτό το έργο; Εγώ ψηφίζω «παρών».

Το έργο αυτό θα ελαχιστοποιήσει χρονικά τη σύνδεση του Καναλακίου με την Εθνική Οδό με σημαντικά τουριστικά-εμπορικά-συγκοινωνιακά οφέλη.