Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 17:22

«Κρυφτούλι» και «φτου ξελευτερία» από Γιαννουλάτο-Μπαϊλη σε ερώτηση του Γ. Νίτσα

IMG 0363

Ένα φαινομενικά αδιάφορο θέμα, η αφαίρεση μίας περίφραξης, ανέδειξε δύο πολύ σημαντικά ζητήματα για τη λειτουργία του Δήμου Πρέβεζας. Πρώτον: Ότι υπάρχει έλλειμμα συνεννόησης ανάμεσα στον Δήμαρχο Χρήστο Μπαϊλη και τον Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Γιαννουλάτο (δεν εξηγούνται διαφορετικά οι τοποθετήσεις τους). Δεύτερον: Ότι πραγματοποιούνται ενέργειες στις διάφορες τοπικές κοινότητες, χωρίς να υπάρχει γνώση του αρμόδιου Αντιδημάρχου.

Ειδικότερα ο δημοτικός σύμβουλος της ΑΣΥΠ Γιώργος Νίτσας ρώτησε:  «Για την αφαίρεση πασσάλων και περίφραξης στο πρώην κοινοτικό κατάστημα του Μύτικα, πρώην δημοτικό σχολείο. Πριν 5 ημέρες έδωσα και εγγράφως το αίτημά μου και δεν έχω πάρει απάντηση».

Ο κ. Γιαννουλάτος απάντησε: «Θέσατε εγγράφως το ερώτημά σας. Ενημερώθηκα από την υπηρεσία. Δεν εντάσσεται σε κάποιο έργο της τεχνικής υπηρεσίας. Δεν αφορά κάποιο έργο συγκεκριμένο. Αν με κάποιο άλλο τρόπο έχει γίνει παρέμβαση πρέπει να το δούμε. Αλλά δεν είμαστε αστυνόμοι. Πρέπει να το δούμε αν είναι βανδαλισμός ή κάτι άλλο. Θα έχετε απάντηση έγγραφη», με τον κ. Νίτσα να επισημαίνει: «Κ. Αντιδήμαρχε είμαι αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Εδώ και 15 ημέρες δε γνωρίζετε τι έχει γίνει;».

Σε εκείνο το σημείο, ο Δήμαρχος Πρέβεζας προχώρησε σε ένα πρωτοφανές «άδειασμα» στον Αντιδήμαρχό του, φανερώνοντας το πού είναι η περίφραξη: «Θα απαντήσω εγώ. Το ξέρετε πολύ καλά. Ήταν μία μικρή περίφραξη με πλέγμα. Αφαιρέθηκε με ευθύνη του Προέδρου της τοπικής κοινότητας. Είναι εκεί, όποιος θέλει τη χρησιμοποιεί».

 

Π.Τ.