Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 01:38

6 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί για τη Δομή Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων στη Φιλιππιάδα

IMG 0690

Την πρόσληψη 8 αναπληρωτών εκπαιδευτικών μειωμένου ωραρίου, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για απασχόληση στις Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ) στην Ήπειρο ανακοίνωσε την Τετάρτη το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, από τους οποίους οι έξι αφορούν το Νομό Πρέβεζας.

Πιο συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει πως στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας θα προσληφθούν τρεις δάσκαλοι, ένας γυμναστής και ένας καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας ένας φιλόλογος, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στη Δομή Υποδοχής Προσφύγων που βρίσκεται στη Φιλιππιάδα. Παράλληλα στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων θα προσληφθούν δύο δάσκαλοι.

Όπως αναφέρει η απόφαση του Υπουργείου, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 17 έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε ΔΥΕΠ μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.