Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 21:44

Στο σκοτάδι ο μισός δήμος Πρέβεζας-Σοβαρή βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στη ΒΙ.ΠΕ.

IMG 0776

Στο σκοτάδι βυθίστηκε λίγο μετά τις 9 σχεδόν ο μισός δήμος Πρέβεζας, λόγω σοβαρής βλάβης που υπέστη μετασχηματιστής στον υποσταθμό της ΔΕΗ στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκαν εκρήξεις ενώ η λάμψη ήταν εμφανής για αρκετά λεπτά σε διάφορα σημεία του δήμου Πρέβεζας. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία χωρίς ρεύμα έμειναν πολλές γειτονιές μέσα στην Πρέβεζα αλλά και οικισμοί γύρω από αυτή (Μαργαρώνα, Ψαθάκι, Νεοχώρι, Άγιος Θωμάς), το Κανάλι και χωριά της Δ.Ε. Ζαλόγγου, ο Λούρος και πολλά χωριά της Δ.Ε. Λούρου.

IMG 0754

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι διέκοψαν την κυκλοφορία αφού υπήρχαν κομμένα καλώδια στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η βλάβη αναμένεται να αποκατασταθεί μέσα στην επόμενη ώρα για την πόλη της Πρέβεζας, ενώ για την πλήρη αποκατάσταση του δικτύου θα χρειαστούν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΔΕΔΔΗΕ περίπου τρεις ώρες.

IMG 0780

Στη ΒΙ.ΠΕ. βρέθηκαν και ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαΐλης με τον αντιδήμαρχο κ. Σαραμπασίνα και το δημοτικό σύμβουλο κ. Αναγνώστου, για να ενημερωθούν άμεσα για τη βλάβη και να διαπιστώσουν αν μπορεί να συνδράμει ο δήμος στην αποκατάστασή της.