Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 15:19

Τα αγριόχορτα έχουν "πνίξει" το δρόμο προς το ΤΕΙ Πρέβεζας

Την παρέμβαση του δήμου για την κοπή των αγριόχορτων στο δρόμο που οδηγεί προς το ΤΕΙ, καθώς το πεζοδρόμιο έχει καλυφθεί με αγριόχορτα και αυτό δυσχεραίνει και καθιστά επικίνδυνη την προσέλευση των φοιτητών στους χώρους του ΤΕΙ, ζητά ο Πρόεδρος Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής κ. Μιχάλης Διακομιχάλης.

Το κτήμα που βρίσκεται δίπλα στο ΤΕΙ ανήκει σε ιδιώτη που βρίσκεται στο εξωτερικό και κάθε χρόνο δυστυχώς παρουσιάζεται η ίδια εικόνα. Μάλιστα ο κ. Διακομιχάλης έχει στείλει επείγουσα επιστολή στο δήμο από τον περασμένο Αύγουστο και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς το δήμο, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

tei2

«Τα χόρτα και βάτα από το κτήμα καλύπτουν πεζοδρόμιο και οδόστρωμα. Ζητούμε από τον Δήμο να τα κόψει και να ελευθερώσει το δρόμο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα, παρά τις επανηλειμμένες οχλήσεις μας, από τον Αύγουστο. Η εικόνα είναι ακόμα πιο άσχημη από τότε. Την έχουν αντικρίσει όλοι οι νέοι - πρωτοετείς φοιτητές, οι γονείς τους, και σε λίγες μέρες θα την δουν και οι Πτυχιούχοι με τις οικογένειες τους, στην Ορκωμοσία που θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου» αναφέρει ο κ. Διακομιχάλης.