Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 22:59

«Πρεβεζάνικη υποψηφιότητα» για τη θέση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ

6η-ΥΠΕ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, η μετακίνηση του Γιώργου Γιαννόπουλου από τη θέση του διοικητού της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (6ης ΥΠΕ) για το Υπουργείο Υγείας, φέρνει σε θέση υποψηφίου για την αντικατάστασή του, με σοβαρές πιθανότητες, ιατρό που υπηρετεί στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γιατρό, μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΗ και του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ, που συνδικαλιστικά δραστηριοποιείται με την παράταξη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ (οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη).

Πέρα από το προφανές θετικό της τοποθέτησης ενός γιατρού από το ΓΝ Πρέβεζας στη θέση του διοικητού της 6ης ΥΠΕ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για μία «πολύπαθη» υγειονομική μονάδα, όπως αυτή της πόλης μας, είναι ξεκάθαρο πως η Κυβέρνηση επιλέγει και σε αυτή την περίπτωση για μία επιτελική θέση στον κρίσιμο Τομέα της Υγείας, ένα πρόσωπο που συνδέεται στενά με το κόμμα και τον ευρύτερο κομματικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς βέβαια αυτό να αναιρεί την προσωπικότητα και το κύρος του εν λόγω υποψηφίου. Πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του υποψηφίου νέου διοικητού της 6ης ΥΠΕ έχει συμπεριληφθεί επίσης και στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατο είναι το παράδειγμα της τοποθέτησης «πρωτοκλασάτων» κομματικών στελεχών στο ΔΣ του ΓΝ Πρέβεζας.