Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 18:34

Σταθιάς για στρατόπεδα: «Υπάρχει ενδιαφέρον και από επενδυτικά σχήματα» - Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του atpreveza.gr

IMG 6343

Προσφάτως το atpreveza.gr είχε φιλοξενήσει αναλυτικό ρεπορτάζ για τα στρατόπεδα «Σολωμού» (παραλία Πρέβεζας), «Περδίκη-Πυλάδη» (πρώην πεδίο βολής), «Αθανασιάδη» (φρούριο «Αγίου Γεωργίου») – διαβάστε ΕΔΩ.

Προς επιβεβαίωση όσων αναφέραμε, ο Υποστράτηγος Γ. Σταθιάς, διευθυντής του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στην Πρέβεζα, για το αν υπάρχουν προτάσεις και εξελίξεις για τα τρία στρατόπεδα:

«Υπάρχει μία νέα Υπηρεσία που συστάθηκε πέρυσι το καλοκαίρι για την αξιοποίηση όλων των στρατοπέδων. Βρισκόμαστε σε επαφή και με την Π.Ε. Πρέβεζας και με το Δήμαρχο για να μπορέσει να γίνει η αξιοποίηση κατά τον πλέον βέλτιστο τρόπο επ’ ωφελεία τόσο της τοπικής κοινωνίας, όσο και των σκοπών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Τα έσοδα που έχουμε μεταφέρονται για τις αμυντικές ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων. Αυτό επειδή ακούγεται κάποιες φορές η λέξη ''δωρεάν''. Ό,τι έσοδα έχουμε πάνε υπέρ των ενόπλων δυνάμεων» και συμπλήρωσε: «Υπάρχει ενδιαφέρον και από επενδυτικά σχήματα για τα στρατόπεδα. Είμαστε σε συνεργασία όπως σας είπα, για να μπορέσουμε μέσα από ένα Master Plan να γίνει ορθολογιστική και σωστή αξιοποίηση».