Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 21:56

Λουκέτο στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης!-Για γέλια και για κλάματα ο σχεδιασμός του Υπουργείου Πολιτισμού

16145689 10154394311777648_2144286363_o 1

Για γέλια και για κλάματα είναι ο σχεδιασμός του Υπουργείου Πολιτισμού, το οποίο ενώ προγραμμάτισε προσλήψεις συμβασιούχων για τη λειτουργία επιτέλους του αρχαιολογικού χώρου της Κασσώπης, άφησε το αρχαιολογικό μουσείο της Νικόπολης στην τύχη του!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο Μουσείο να παραμείνει μόνο ένας φύλακας και έτσι από την 1η Ιανουαρίου το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης παραμένει κλειστό!

mouseio1

Το Υπουργείο Πολιτισμού κατάφερε τουλάχιστον και ενημέρωσε την ιστοσελίδα του και όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία πληροφορεί τους επισκέπτες πως το Μουσείο από αρχές Ιανουαρίου θα είναι κλειστό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του atpreveza.gr η εφορεία αρχαιοτήτων Πρέβεζας είχε ενημερώσει έγκαιρα και επανειλημμένα το Υπουργείο για το πρόβλημα που αναμένεται να δημιουργηθεί στις αρχές του νέου έτους, αφού τον Δεκέμβριο έληξαν οι συμβάσεις του έκτακτου προσωπικού, ωστόσο δεν υπήρξε καμία κίνηση για να βρεθεί λύση.

Μάλιστα δεν αναμένεται να ανοίξει άμεσα το Μουσείο, αφού η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με πεντάμηνες συμβάσεις δεν προβλέπεται να προχωρήσει πριν τον Απρίλιο...