Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 19:43

Το 2ο Tzoumerka Ski and Climb Festival υποστήριξε η Λ.Ε.Κ./Ε.Δ.Ο.Π.Α.

Το τριήμερο 20-21-22 Ιανουαρίου 2017 η ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ υποστήριξε το 2o TZOUMERKA SKI AND CLIMB FESTIVAL, στην περιοχή των Τζουμέρκων.

lekk2

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 έγινε η έναρξη του φεστιβάλ στα Άγναντα στο Κέντρο Άθλησης όπου σε ειδική πίστα αναρρίχησης πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις τεχνικών αναρρίχησης από τους συμμετέχοντες.

lekk10

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 συνεχίστηκε η εκδήλωση στο ορεινό όγκο πάνω από το Καταφύγιο Πραμάντων και περιλάμβανε ορειβατικό σκι και αναρρίχηση σε απότομες πλαγιές που λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού η δυσκολία ήταν μεγάλη.

lekk12

Η ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ προωθήθηκε σε πλάτωμα πλησίον των ενεργειών των σκιέρ όπου στήθηκε η βάση της για καλύτερη πρόσβαση και έλεγχο των σκιέρ. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 201/ το Festival πραγματοποιήθηκε στον ορεινό όγκο πάνω από την Ανάληψη απ' όπου η ΛΕΚ/ΕΔΟΠΑ επιτηρούσε τους σκιέρ.

lekk6

Η ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας ευχαριστεί τους διοργανωτές για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ΛΕΚ καθώς και τα μέλη που συμμετείχαν στην υποστήριξη της εκδήλωσης.