Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 17:42

Σε ΦΕΚ οι αλλαγές στη Δομή της Αστυνομίας στην Πρέβεζα – Τι περιλαμβάνει το άρθρο 87

toskassynenteuksi-thumb-large

Σε Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε η αναδιάταξη - αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία περιφερειακών υπηρεσιών της ΕλληνικήςΑστυνομίας.

Αναφορικά με την Α.Δ. Πρέβεζας είχαμε μεταφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ για την κατάργηση του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης (δείτε ΕΔΩ) και την κατάργηση αστυνομικών τμημάτων.

Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει στο ΦΕΚ το άρθρο 87:

«Άρθρο 87

Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας

1. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:

α. Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας,

β. Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας,

γ. Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας,

δ. Αστυνομικό Τμήμα Φαναρίου και

ε. Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού.

2. Στην ίδια Διεύθυνση λειτουργούν επίσης:

α. ο Αστυνομικός Σταθμός Θεσπρωτικού, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Θεσπρωτικού του δήμου Ζηρού και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα

Ζηρού,

β. ο Αστυνομικός Σταθμός Λούρου, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Λούρου του δήμου Πρέβεζας και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας,

γ. ο Αστυνομικός Σταθμός Πάργας, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Πάργας του ομώνυμου δήμου και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Φαναρίου.

3. Έδρα των Υπηρεσιών της παραγράφου 1 ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος, πλην των περιπτώσεων δ΄ και ε΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται οι δημοτικές ενότητες Φαναρίου του δήμου Πάργας και Φιλιππιάδος του δήμου Ζηρού».