Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 21:30

Η Πρέβεζα συμμετέχει την Κυριακή στην πανελλήνια εκστρατεία «Let’s do it Greece»

Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν το πρωί της Κυριακής φορείς, σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, πολίτες και δήμος Πρέβεζας συμμετέχοντας και φέτος στην πρωτοβουλία «Let's do it Greece-Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια ημέρα».

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης η Πρέβεζα θέλει και φέτος να στείλει το δικό της μήνυμα υπέρ της περιβαλλοντικής συνείδησης μέσω της εθελοντικής προσφοράς.

Δράσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στην πόλη της Πρέβεζας, αλλά και τις Δημοτικές Ενότητες Ζαλόγγου και Λούρου, ενώ όσοι πολίτες θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να απευθυνθούν στο δήμο Πρέβεζας για να ενημερωθούν για τα σημεία που θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες δράσεις.

70528e7dbcd108a41f44921df6e53d1b L

Μεταξύ άλλων θα γίνουν οι εξής δράσεις:

-Ο Σύλλογος Δρομέων και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μύτικα θα καθαρίσουν το Μονολίθι,

-O Δήμος Πρέβεζας , η Εφορεία Αρχαιοτήτων και ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών θα συμμετέχουν στη δράση καθαρισμού του Κάστρου του Παντοκράτορα.

-Το Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας θα καθαρίσει το Μνημείο του Ναύτη και την Κυανή Ακτή.

-Το 9ο Νηπιαγωγείο συμμετέχει στον καθαρισμό του άλσους της Νεάπολης.

-Το 11ο Νηπιαγωγείο θα πραγματοποιήσει δράση καθαρισμού στην παραλία και το άλσος Παντοκράτορα.

-Η τοπική κοινότητα Μιχαλιτσίου και ο Πολιτιστικό Σύλλογος Μιχαλιτσίου θα συμμετέχουν στον καθαρισμό και το βάψιμο του αύλειου χώρου του δημοτικού σχολείου.

-Η τοπική κοινότητα Σαμψούντας και ο πολιτιστικός σύλλογος «Η Αμισσός» θα καθαρίσουν την πλατεία της Νέας Σαμψούντας και τους κοινόχρηστους χώρους.

-Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Καναλίου θα καθαρίσει την κεντρική πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος

-Η Δημοτική Ενότητα Λούρου και το 6 δημοτικό σχολείο θα πραγματοποιήσουν δενδροφύτευση στη Σκάλα Λούρου, ενώ ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων εθελοντικό καθαρισμό και δενδροφύτευση στην είσοδο του Λούρου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις θα βρείτε εδώ